Pembuka Bicara

Bismillahirahmanirrahim…

Ini adalah blog keempat yang telah aku cipta. Blog pertama dah lama aku tinggalkan. Aku pun dah tak ingat apa yang aku tulis kat situ (waktu tu baru berjinak2 dengan blog). Blog kedua aku cipta pada ketika kerancakan bola sepak piala dunia 2006. Adala aku komen skit pasal game dan team yang bertanding terutamanya bila ada keputusan upset dan sudah pastinya insiden tandukan maut Zinedine Zidane.

Blog ketiga aku cipta waktu aku rasa amat kecewa dengan sistem yang ada kat Malaysia ni. baik dari sistem pemerintahan, perbankan, pendidikan, perundangan, jalanraya, etc, etc. Tapi aku tak tulis apa pun lagi kat blog tu. Baru letak nama blog je dan aku rasa aku dah delete dah blog tu.

Tapi blog ni aku cipta khusus untuk aku bercerita mengenai sukan yang amat mengujakan aku, bola sepak. soccer.football.kurratulqadam.

Walau apa pun yang aku akan tulis ni, kesemuanya adalah hasil dari pandangan dan pendapat peribadi aku sendiri melainkan dinyatakan sebaliknya dan hanyalah bertujuan untuk suka-suka saja fullstop.

Tinggalkan komen

Filed under Uncategorized

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s